Sähköasennus Mirotex Oy – Älykästä uusiutuvan energian tuotantoa ja energiatehokkuuspalveluita

Sähköasennus Mirotex Oy – Älykästä uusiutuvan energian tuotantoa ja energiatehokkuuspalveluita

Sähköasennus Mirotex Oy on vuonna 2007 perustettu sähköurakointiliike. Mirotex Oy tarjoaa sähköasennuspalveluita sekä suunnittelut kotitalouksille, yrityksille ja teollisuuden toimijoille laajasti koko Pohjois-Karjalan alueella. Mirotex Oy:n erikoisalaa ovat teollisuuden automaatiojärjestelmien kunnossapito ja huolto, aurinkosähköjärjestelmät sekä uudisrakennusten, saneerauskohteiden ja navetoiden sähköistykset.

Sähköasennus Mirotex Oy on toimittanut sekä asentanut uusiutuvaa energiaa aurinkosähköjärjestelmien muodossa laajasti ja monipuolisesti Pohjois-Karjalan alueella, erityisesti maaseutualueilla. Mirotex Oy tarjoaa palveluita kattavasti yrityksille ja yksityisille myös energiatehokkuuden parantamiseen sähköenergian osalta kokonaisvaltaisesti (esim. taloautomaatio, led-valaistukset, taajuusmuuttajat, suunnittelut ym.)

Mirotex Oy on panostanut omassa toiminnassaan vähähiilisen energiantuotantoon ja energiatehokkuuteen sekä yrityksessä katsotaan myös tulevaisuuteen älykkäiden energiajärjestelmän kautta. Keväällä 2021 yrityksessä otettiin käyttöön älykäs sähkövarastollinen aurinkosähköjärjestelmä aikaisemman 4,5 kW:n aurinkosähköjärjestelmän rinnalle. Uusi älykäs aurinkosähköjärjestelmä on teholtaan 10 kWp ja se on toteutettu 335 W:n half-cut paneeleilla. Sähkövarastona toimii 11 kWh:n BYD litiumakku sekä invertterinä uutta teknologiaa edustava Froniuksen Symo Gen 10.0.

Mirotex Oy:n suunnitelmissa on laajentaa toimintaa myös sähköautojen latauspisteiden asentamiseen sekä hyödyntää järjestelmää omien sähköautojen latauksessa. Älykkään pientuotantojärjestelmän myötä Mirotex Oy on kehityksessä mukana ja pyrkii avaamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia tulevaisuudessa sekä saamaan kokemusta järjestelmien käytännön toiminnasta asiakkaille sekä oman toiminnan tueksi.

Katso tästä Mirotex Oy:n esittelyvideo